Ben jij degene die wij zoeken?!!

Het bestuur van het Sinterklaassprookje Franeker is al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het Sinterklaassprookje 2017. In week 48 zal de Koornbeurs weer DE locatie hiervoor zijn!

Om alles weer voor die week voor elkaar te krijgen zijn we nog wel opzoek naar een aantal vrijwilligers.

Bouwploeg:

Ben jij degene die het leuk vind om de bouwploeg te versterken dan horen wij dit graag! De bouwploeg is een groep enthousiaste mensen die het decor maakt/samenstelt. Dus ben je handig op welk vlak dan ook (want de bouwploeg is meer dan alleen maar bouwen) schrijf dan een mail naar info@sinterklaassprookjefraneker.nl

Spelers:

Of ben je een leerkracht en heb je altijd al eens mee willen spelen in het Sinterklaassprookje in Franeker? Stuur dan een mail (voor 15 mei as.) met foto en motivatie naar info@sinterklaassprookjefraneker.nl

Voor het meespelen is het van belang dat je minimaal 2x in de week (na de zomervakantie) op de maandag en woensdag kunt repeteren en in week 48 de hele week beschikbaar bent.

Ben je niet de persoon om te helpen in de bouwploeg of in week 48 op de planken te staan, maar heb je wel een andere aanvulling/aanbod dan horen wij dat graag van je!

Groeten van,

Bestuur Sinterklaassprookje Franeker

Foto: 2016 Archief FranekerActueel.nl

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!