BIJNA: Kick-off SamenLoop voor Hoop Franeker

Kick-off SamenLoop voor Hoop Franeker

Het aftellen is begonnen en zaterdag 15 september is het eindelijk zover. Samen trappen we af naar de tweede editie van de SamenLoop voor Hoop Franeker, die voor 5 en 6 juli 2019 op de agenda staat. Iedereen die deze aftrap mee wil beleven, is om 19.30 uur welkom in De Opslach/RSG Simon Vestdijk, IJsbaanweg 4-6, Franeker. Bij de kick-off doe je alvast inspiratie op, word je verfrissend aangestoken door het SamenLoopvirus, maak je kennis met de organisatie en met onze kersverse ambassadeurs Caroline de Pee en Chris Wassenaar.

De impact van kanker is enorm; het pad naar genezing blijft grillig en onzeker. Mirjam Holwerda liep dat pad. In 2015 leek de kanker in haar lichaam ongeneeslijk, maar Mirjam overleefde. Nu is ze actief in de organisatie en vertelt ze tijdens de kick-off haar bijzondere verhaal.

Wat is SamenLoop voor Hoop

De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette op een afgebakend terrein. In Franeker zijn ook hardlopers welkom. Het initiatief komt van KWF Kankerbestrijding, de invulling is aan plaatselijke commissies. De opbrengst is bestemd voor onderzoek naar kanker. Onze eerste SamenLoop was een hartverwarmende, saamhorige belevenis. Dat smaakt naar herhaling. Maar eerst de kick-off voor iedereen uit Franeker én vooral ook uit de omstreken. Kom proeven!

Meer informatie: samenloopvoorhoop.nl/franeker

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!