Bondsonderscheiding voor Ludwig Seerden bij afscheid als voorzitter KV Jan Bogtstra

Op woensdagavond 19 april 2023, kreeg de afscheidnemende voorzitter Ludwig Seerden, van kaatsvereniging Jan Bogtstra te Franeker uit handen van hoofdbestuurslid Luutske Dotinga van de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond het Bondsinsigne uitgereikt voor zijn jaren lange inzet voor de kaatssport in het algemeen, maar zijn inzet voor de Franeker Kaatsvereniging in het bijzonder.

Ludwig is in totaal 24 jaar bestuurslid geweest van kv Jan Bogtstra, gedurende twee perioden, 1988-1996 als penningmeester en van 2007-2023 als voorzitter.

Luutske Dotinga stond in haar motivering voor het toekennen van de draagspeld stil bij de vele fronten waarop Ludwig actief is binnen de kaatssport, zo was haar eigen kennismaking met de kaatssport ook de kennismaking met Ludwig, die haar dochters de grondbeginselen van deze mooie sport bijbracht. Ze omschreef hem als een waarlijk ambassadeur voor de kaatssport en een knokker die er alles aan gedaan heeft om Jan Bogtstra overeind te houden. Dat laatste is gelukt, maar liefst 6 nieuwe bestuursleden nemen het stokje over.

Onder applaus kreeg Ludwig deze zeer eervolle draagspeld uitgereikt.

 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!