Bowlers bedrijfsbowlen Bloemketerp hebben last van herfstdip

Op dinsdagavond 13 november was alweer de 6e speelronde van het bedrijfsbowlen.

Waar normaal gesproken er altijd teams zijn die boven hun zelf uitstijgen of met gemak hun niveau halen was dat op deze avond niet het geval.

In zowel de A-poule als de B-poule waren de team scores beduiden lager dan gewoonlijk. Waar normaal gesproken de kegels met veel bombarie worden omgegooid. Vielen er deze avond meer bladeren van de bomen dan dat er kegels werden geraakt. Wij als organisatie zijn dan ook benieuwd wat het met de bowlers doet als de eerste nachtvorst zal intreden?

Het team dat het meeste wist te profiteren van het ondermaats presteren van de bowlingteams  is het team van Allround timmerbedrijf Petersen. Dit team staat in de B-poule op een voorlopige eerste plaats.

In de A-poule kreeg het team van FranekerActueel.nl team 1 hun 1e nederlaag te verwerken. Het team van Dagbesteding Elske’s huiskamer wist na een spannende wedstrijd één kegel meer om te gooien. Dit team was deze avond het enige team dat al hun gespeelde wedstrijden wist te winnen en staan daardoor op een voorlopige 1e plaats in deze poule en wordt gevolgd door titelverdediger Keukenadviesaanhuis.nl

 

 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!