Brandweer post Franeker is op zoek naar nieuwe collega’s. “We kunnen namelijk wel wat versterking gebruiken”, schrijven ze op hun Facebookpagina.

Jouw inzet voor de brandweer is goed te combineren met een fulltime baan. Het verschil met je beroepscollega’s is dat zij bij de brandweer een dagtaak hebben. Jij wordt ingezet wanneer het nodig is. Dit kan bij brand zijn, maar ook bij verkeersongevallen, het redden van dieren, stormschade en tal van andere soorten incidenten. Hoe vaak dit is, is onvoorspelbaar. Je moet dus klaar kunnen staan om op onverwachte momenten in actie te komen.

 

Wij faciliteren

Wij zorgen ervoor dat jij je het werk veilig kunt doen. Je begint met een opleiding tot manschap. Deze opleiding is voor iedere brandweer collega hetzelfde. Je wordt in een periode van twee jaar één avond in de week opgeleid. Tijdens, maar ook na het behalen van je opleiding neem je deel aan de oefenavonden (26 oefenmomenten per jaar) om je taken goed uit te kunnen voeren. Je opleiding en je uren voor opleidingen, oefeningen en uitrukken worden door ons vergoed. Ook faciliteren wij in sportmogelijkheden, werkkleding en verzekering tijdens je werk bij de brandweer.

 

Herken jij jezelf hierin

  • woonachtig en/of werkzaam in Franeker
  • boven de 18 jaar
  • lijkt het je wat om betaald vrijwilliger te worden?

Kom dan eens langs voor een gesprek of loop een oefenavond met ons mee, waarin we nader uitleggen hoe dit mooie vak in elkaar steekt!

Stuur ons gerust een berichtje, dat kan via de Facebookpagina van Brandweer post Franeker.

 

 

 

 

.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!