Breicursus Karen Westra “Maak het nou”

Franeker – MAAK HET NOU organiseert weer een breicursus, deze keer kabels breien? Zoals je wel ziet in van die stoere kabeltruien. Kun je wel breien en zou je ook wel zo’n mooi kabelpatroon willen maken, maar weet je niet hoe dat moet? Schrijf je dan in voor deze cursus. Je moet wel kunnen breien. De cursus vindt plaats in Franeker op de woensdagavonden 18 en 25 januari.

Op maandag 30 januari begint er een beginnerscursus haken. In 4 maandagavonden leer je haken.

Haken is helemaal hot! Je kunt er de mooiste dingen mee maken voor je kleding, knuffels (amigurumi) of je interieur. Het is heerlijk veelzijdig. Sommigen vinden het makkelijker dan breien.

Op zaterdag 21 januari is er in Franeker  weer een viltdag. En deze keer wel heel speciaal: voor moeder en kind!

Een hele gezellige dag, waarop je samen met je kind iets moois maakt. Je bent heerlijk in de weer met water, zeep en wol in de mooiste kleuren. Je kunt helemaal zelf bepalen wat je wilt maken, of je samen iets maakt of ieder voor zich. Inspiratie kun je opdoen door de aanwezige voorbeelden of je eigen ideeën. Voor koffie/limonade/thee en een lunch wordt gezorgd.

Er is dus weer genoeg te doen bij MAAK HET NOU. Wil je meer informatie over bovenstaande workshops/cursussen? Dan kun je vrijblijvend bellen met Karen Westra of kijk op de website www.maakhetnou.weebly.com

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!