Buurtvereniging Arkens verkoopt loten voor Mienskipplak Fûgelflecht.

Sinds zaterdag 24 september is de landelijke lotenverkoop van de 50e editie van de Grote Clubactie gestart. Buurtvereniging Arkens doet dit jaar weer mee. De leden zetten zich in voor Mienskipplak Fûgelflecht sport spel speeltuin ontmoeting. 80% van al het opgehaalde geld daar direct naar de clubkas.

Ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook buurtvereniging Arkens.

Extra inkomsten hard nodig

Richard Groeneveld, clubcoördinator van buurtvereniging Arkens: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor Mienskipplak Fûgelflecht. Het wordt tijd voor een mooie sport spel speeltuin ontmoeting tussen jong en oud. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!”

80% gaat naar de club

Eén lot kost drie euro, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club gaat. Jaarlijks gaan ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. In totaal haalden zij vorig jaar 10,7 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen.

Vorig jaar lukte het buurtvereniging Arkens om maar liefst 660 euro op te halen. Met de opbrengst realiseerden zij een bijdrage aan nieuwe vloer wijkgebouw De Terp. De trekking van de Grote Clubactie 2022 vindt plaats op dinsdag 6 december. Vanaf woensdag 7 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!