BV Het Oosten moet schoon, Doe jij mee?

Zaterdag 28 maart gaat Buurvereniging Het Oosten op initiatief van drie dames, onder het motto Nederland Schoon, de buurt vrij maken van zwerfafval. Hierbij kunnen ze uw hulp goed gebruiken. Daarom zijn ze op zoek naar vrijwilligers diehun daar mee willen helpen.

We starten om 9.30 uur bij de picknicktafel,  speeltuintje Groen van Prinsterenstraat. Er word begonnen met een lekker bakje koffie.

Samen een bijdrage leveren aan een schone, zwerfafvalvrije leefomgeving, daar werken ze aan. Door te laten zien dat het ook anders kan , bieden we een positieve prikkel om onze buurt schoon te houden. aldus de initiatiefnemers “Nederland Schoon”

Het uitgangspunt is simpel als we het schoonhouden, hoeven we ook niet op te ruimen. We geloven dat het prettiger leven is in een zwerfafvalvrije omgeving. Het is een verantwoordelijkheid van ons allen.

Een deel van de Nederlanders gooit helaas weleens wat op de grond. Ook al zijn we het ermee eens dat je geen afval mag laten slingeren. Hun gedrag is deels bewust en onbewust. NEDERLAND SCHOON wil het gat dichten tussen de goede intenties van mensen en hun gedrag.

Met zijn allen zijn we verantwoordelijk voor een schone omgeving.

Geef je daarom op voor 23 maart bij

Machteld Wijnalda           395061         wijnalda@hetnet.nl

Annemarie Steinfort        397606         gerard-koopmans@home.nl

Sonja v/d Woude             396252         sonja.de.vries@live.nl 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!