Carbagerun zomer editie 2018, Team Franeker

De Carbagerun 2018 zomereditie is een rally door Europa, het is de uitdaging om met een oud barrel een fantastische 5-daagse Road Trip door Europa af te leggen van een paar duizend kilometer. De route is elk jaar anders en brengt je over de mooiste wegen van Europa naar bijzondere plekken waarvan je het bestaan niet eens wist. The Carbage run gaat niet om snelheid en/of tijd maar wel om creativiteit, gekkigheid, avontuur en lol maken! Het gaat er niet om wie het eerste aankomt maar natuurlijk is er wel een wedstrijdelement. Elke dag krijg je opdrachten mee waarmee je punten kunt scoren en het team met de meeste punten aan het einde van de week wint. De opdrachten gaan je in bizarre situaties brengen waar je nog lang over na zult praten. Natuurlijk is er elke avond gezelligheid en ga je een boel lol maken met je mede-runners. Maar met een oud barrel is de kans natuurlijk groot dat je pech krijgt onderweg. En dat is nou precies de bedoeling! Je bent geen echte Carbage runner als je auto het niet begeeft. The Carbage run heeft geen sleepwagen, pechservice of technische dienst maar je staat er zeker niet alleen voor. Van je mede-runners moet je het hebben en dat is de afgelopen jaren gebleken: runners helpen elkaar altijd!

Dit Jaar is het de 10e Editie en dat moet natuurlijk gevierd worden met een speciale editie. De route van deze editie is een “best of” verzameling van de afgelopen 10 jaar met daarbij natuurlijk ook gewoon nieuwe routes. De maximum ligt voor deze jubileum-editie éénmalig op 1.000 teams/auto’s.

De Zomer editie 2018 van the Carbage run wordt gehouden van 2 t/m 6 juli 2018. En de route zal dwarsdoorsnede de volgende landen zijn; Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Kroatië en Slovenië. 2.500 km in 5 dagen door 7 landen. Uitdagende wegen, prachtige landschappen, bijzondere bezienswaardigheden en vooral plekken waar je nog nooit eerder bent geweest.

Dit jaar doet voor het eerst “Team Franeker” mee met dit fantastische avontuur. 4 vrienden Jelle, Rients, Arjen & Jaap-Auke uit Franeker zullen de “barre” tocht afleggen. De Bloggende Franeker zal de weg ernaartoe maar ook tijdens de week alles verslaan en verpakken in mooie Blogs!

Op de Website van de Bloggende Franeker is een aparte rubriek aangemaakt Voor deze Blogs. Ook hebben ze een Facebook pagina! Klik Hier 

tekst: De Bloggende Franeker

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!