Cheung Kwong behoort tot top beste Chinese restaurants

Cheung Kwong behoort wederom tot de top van beste Chinese restaurants in Nederland, Er zijn weinig mensen in Franeker die Chinees-Indisch restaurant Cheung Kwong niet kennen. Ook de omringende dorpen weten het restaurant op de Zilverstraat goed te vinden. Cheung Kwong staat al drieëndertig jaar in de wijde omgeving bekend om zijn traditionele Oosterse keuken, spetterende Tipan- gerechten en karakteristiek, warme sfeer. Een omgeving die zich door het behalen van gerenomeerde culinaire prijzen steeds verder uitbreidt.

Deze week werd Cheung Kwong voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de top van beste Chinese restaurants in Nederland. “Het is méér dan trots”, zegt Tai Pan Yau, eigenaar van Cheung Kwong als reactie op de uitslag van Top 88. “Het is het resultaat van keihard werken. Mijn team is iedere dag bezig om de gast het perfecte avondje uit te bezorgen. Met heerlijk eten alleen ben je er dan niet. Wij streven er naar de gast in alles te voorzien. Gastvrijheid in de meest ruime zin van het woord, is ons hoogste goed. Dat je daarmee voor het derde, achtereenvolgende jaar tot de exclusieve top van Chinese restaurants in Nederland behoort, is geweldig.’ besluit dhr. Yau.

De ‘Beste Top 88’ is een shortlist van de drieduizend Chinese restaurants die Nederland rijk is. Zowel culinair recensenten als bezoekers beoordelen de gelegenheid op: ‘eten, service, ambiance en prijs’. Ondanks dat het juryrapport niet wordt vrijgegeven, denkt Tai Pan Yau de hoge waardering wel te kunnen duiden. “Ons Grand Buffet scoort sowieso op prijs/ kwaliteit. Een grote verscheidenheid aan gerechten, onbeperkt, 3-gangen en dat voor € 16,50.”

Op de vraag of en waar Tai Pan Yau nog verbetering in de toekomst ziet, zegt hij: “Een verbouwing van de keuken en een uitbreiding van de catering. Hiermee kunnen wij onze gasten nog wat sneller en beter bedienen. Het effect van deze plannen hopen we in de Top 88 van 2014 terug te zien.” Ga voor de gehele Top 88 naar: http://www.bestechineserestaurant.nl/debestechinees

cheung kwong

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!