Circus Salto komt naar Monkeytown Franeker! DE WINNAARS!!

Circus Salto komt naar Monkeytown Franeker!

Circus Salto komt naar Monkeytown Franeker! Op zaterdag 12 en zondag 13 mei geeft Circus Salto voorstellingen op het terrein van Bloemketerp-Monkeytown. Ook dit jaar zijn er combi-kaarten verkrijgbaar via de internetkassa van Circus Salto en bij Monkeytown waarmee kinderen naar het Circus kunnen en de hele middag spelen voor slechts 10 Euro. Volwassenen zijn altijd gratis in Monkeytown en hoeven alleen een kaartje voor het Circus te kopen. Elk jaar is deze actie een groot succes en genieten jong en oud van een gezellig dagje uit!

Circus Salto was dé attractie tijdens het modeweekend in Franeker en presenteert nu een nieuwe show van 90 minuten met artiesten uit binnen- en buitenland in een feestelijke voorstelling voor jong en oud! Een bezoek aan Circus Salto is een belevenis voor jong en oud. De kinderen gaan op in de sprankelende humor van Clown Sander en zijn goocheltrucs, eenden en natuurlijk de hilarische buikspreekact met de vogel Charlie!

Jong en oud heeft het zweet in handen bij de handstandacrobaat die een toren van stoelen bouwt tot vlak onder de nok van het Circus en zelfs daar bovenop nog een handstand maakt op één arm!

De Amerikaanse Laura Cohen straalt in een act waarbij zij het spel van de hoela hoep verheft tot ware Circuskunst. In de lucht combineert zij kracht en charme aan de trapeze als een ‘Lady in Red’.

Uit Letland komt meestergoochelaar Stepan met een verbazingwekkende magie. Voor spektakel zorgt ‘The New Houdini’. Geïnspireerd door de legendarische ontsnappingskunstenaar Harry Houdini zorgt hij ervoor dat iedereen op het puntje van zijn of haar stoel zit. Uniek in Europa!

Franeker (terrein Bloemketerp-Monkeytown) – zaterdag 12 mei om 15 uur en zondag 13 mei om 14 uur.

Voorverkoop via www.circussalto.nl en bij Monkeytown voor slechts 10 Euro (de goedkoopste prijs)! Vanaf 30 minuten voor aanvang is de kassa geopend en zijn kaarten verkrijgbaar voor 12,50 Euro. Ook worden er op grote schaal kortingsbonnen (1,50 Euro korting) verspreid via winkels en horeca. Volg Circus Salto en Monkeytown ook op Facebook!!!

OP Facebook waren we in samenwerking met Circus Salto gestart met een leuke actie waarbij je 5 x  2 kaarten kon winnen. En met succes! Het bericht werd massaal gedeeld en geliked. Honderden keren. Daarnaast werd het bericht 7361 x keer gelezen.

En dan nu de winnaars

Anna Jousma
Sylvia Wolbers-idsinga
Myrthe van den Akker
Marlies Wingerden
JurrienenAlie Groen

Gefeliciteerd, neem via een Facebook privébericht contact met ons op!

 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!