Contacten in buurt verstevigen met Huis & Tuindag

Franeker – Op zaterdag 3 september organiseren buurtvereniging ’t War en Accolade een Huis & Tuindag voor alle bewoners van de Kaatsersbuurt, het Keningspark en ‘t War. Met de Huis & Tuindag willen zij de contacten in de buurt verstevigen en met elkaar gezellig bezig zijn. Van 10.00 tot 14.00 uur vinden tal van activiteiten plaats op en rond het voetbalveld aan de P. Mulierstraat.

 

Programma

De dag wordt om 10.00 uur spetterend ingeluid met een optreden van de Sternse Slotlanders. Vervolgens zijn er allerlei activiteiten op het gebied van huis- en tuin. Zo kunnen de bewoners hun zolder opruimen en de spullen ter plaatse verkopen. Er is een interieurworkshop, een “plantendokter” en een stekjesmarkt. Voor de kinderen zijn er verschillende prijsvragen en wedstrijden. Ook is er een fantastisch springkasteel. Voor een lekker hapje en drankje kan men terecht bij de snackwagen.

De dag eindigt om 14.00 uur met de prijsuitreiking van de zonnebloemwedstrijd door de burgemeester. De bewoner met de hoogste zonnebloem in de Kaatsersbuurt wint hiermee een mooie prijs.

 

Meer informatie

Er is zoveel te beleven en te doen deze dag, iedereen moet gewoon even langskomen! Meer informatie is te vinden op www.t-war.nl


Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!