Zorgcentrum “Het Botniahuis” in Franeker heeft 23 intramurale appartementen en 9 extramurale appartementen. Onder hetzelfde dak is ook het nieuwe Dienstencentrum gehuisvest. Op dit moment worden er vrijwilligers gezocht voor de dagbesteding in het Botniahuis. Deelnemers aan de dagbesteding bezoeken het zorgcentrum een paar keer per week, maar wonen nog zelfstandig. Het zijn veelal ouderen die problemen ondervinden op lichamelijk-, geestelijk-, en sociaal gebied. De werktijden zijn: s’ ochtends van 9.30 tot 13.00 uur en s’ middags van 13.00 tot 16.30 uur.

Werkzaamheden zijn: samen koffie/thee drinken, sociaal contact, samen activiteiten doen en (tussen de middag) de gezamenlijke warme maaltijd eten. Vrijwilligers werken zoveel mogelijk zelfstandig, ondersteuning van een professionele kracht is op de achtergrond aanwezig.

Er worden vrijwilligers gezocht die stabiel, representatief, sociaal vaardig, flexibel en enthousiast zijn. Affiniteit met ouderen (en de daarbij horende problematiek) is een pré. De vrijwilliger is tijdens de werkzaamheden WA verzekerd. Eventuele reis/onkosten worden vergoed. Belangstellenden kunne zich aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn, Godsacker 35 te Franeker, tel: 0517-397800. Mail: info@deskule.nl. Andere vacatures bekijken?www.deskule.nl

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!