Dagbesteding Elske’s Huiskamer zakt in klassement bedrijfsbowlen

Voor aanvang van de 5e speelronde van het bedrijfsbowlen zijn de teams in twee poules opgedeeld en hebben hun gemiddelde score van de eerste 13 gespeelde wedstrijden meegenomen naar de poule. Dit als doel om de spanning te vergroten.

In de A-poule begon het team van Dagbesteding Elske’s Huiskamer op de 2e plaats in het klassement. Maar na drie gespeelde wedstrijden zijn ze gezakt naar de 6e plaats. Het team dat normaal gesproken bestaat uit Anneke van der Bij en Sander Lahaise moest deze speelronde een vervanger regelen omdat Sander een weekje rust had.

De vervanger die geregeld was deed menig bowler de wenkbrauwen fronsen. Anneke had namelijk Douwe Talhout geregeld. Al snel kreeg deze dan ook de bijnaam de “overloper”. Douwe maakt er deze competitie een sport van om met zoveel mogelijk teams mee te doen, waarschijnlijk om zijn winstkansen te spreiden (en dan te bedenken dat hij niet meer wilde meedoen omdat hij geen tijd had).

Dat Douwe zijn nieuwe bijnaam hem eerst weinig deed bleek wel aan de vele strikes die hij gooide, maar hoe verder de avond vorderde kreeg dit toch vat op zijn spel, ook Anneke begon hier hinder van te ondervinden en de teamscores werden dan ook minder wat dus voor de matige klassering in het tussenklassement heeft gezorgd.

In de B-poule was vooral het sterke optreden van het team van Maxtotaal.nl opvallend. Het team staat voorlopig op een keurige 2e plaats in het klassement. Teamcaptain van dit team Pieter Dijkstra was hiermee dan ook in zijn nopjes en zat als een vorst aan de bar om de 3 winstwedstrijden te vieren met de nodigde alcoholische versnaperingen.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!