Dames midweek hv jupiter76 blijven in de race voor de 2e plek.

Dinsdag 19 april  moeten de dames handballen thuis tegen de dames uit marum. Normaal gesproken is het redelijk een gelijkwaardige tegenstander en daarom zijn de dames van jupiter extra gebrand op de punten. Vorige wedstrijd hebben de dames met de hakken over de sloot de punten mee naar huis genomen.

Om nog op de 2e plek te eindigen hebben de dames de punten nodig en spreken met elkaar af dat er vanaf het 1e minuut gelijk voluit in de wedstrijd staan. Aanvallend weten we snelheid te benutten en verdedigend creëert marum geen kans. Monica breidenbach heeft het vizier op de bal en worden er redelijk wat ballen onderschept. In de rust staan de dames met 8-1 voor en wijst coach arjan de jong de dames op verbeterpunten en dat de dames meer druk moeten leggen in de verdediging. De 2e helft zijn de dames even weer zoekende en vinden weer snel scores. Allemaal weten ze te scoren en pakken ruime winst met 14-5. Scores waren afkomstig van alie langerak 2x,  jikke bergsma 3x, klasien rodenhuis, eelkje draaisma, nina visser, manuela rodenhuis2x, nadja postma,  melanie de klerk en afke de jong.  Na de wedstrijd hebben wij enkele mensen in het zonnetje gezet en kregen van de dames een gepast kadootje.

Bedankt Bronger voor de sportieve leiding in samenwerking met Mark Luimstra die verantwoordelijk is voor de wedstrijdtafel. Arjan voor het coachen en een waskado voor onze wasvrouw die elke keer weer de shirts wast.

In mei spelen de dames hun laatste wedstrijd tegen hvr en hopen dat ze met zilver de competitie afronden