Dinsdag 11 december, 20.15 uur
FILM | GIRL
GIRL vertelt een confronterend en ontroerend verhaal over identiteit en gender.De film laat ons binnenkijken in het leven van de 15-jarige Lara, die het wil maken als ballerina. Daarvoor trotseert ze de wereld maar vooral haar lichaam dat tegenstribbelt. Lara ondervindt dagelijks de grand écart tussen de realiteit van haar mannelijke biologie en haar vrouwelijke identiteit.
Kaartprijs: € 8,50

Woensdag 12 december, 20.15 uur
Fred Delfgaauw | Minder is meer
De perfecte eenvoud: theatermaker en meesterverteller Fred Delfgaauw maakte er in de ruim 35 jaar dat hij op de planken staat zijn handelsmerk van. ‘Minder is Meer’ is een voorstelling waar iedereen die bekend is met zijn werk met genoegen naar zal uitzien, maar kent u Delfgaauw nog niet dan is het dé kans om kennis te maken met een betoverende vorm van theater. Want eigenlijk is Delfgaauw niet uit te leggen. “Je MOET hem zien, je MOET hem meemaken.” (de Volkskrant)
Kaartprijs: € 20,00

Vrijdag 14 december 20.15 uur
Homemade Productions | Seks Tips
‘Seks Tips’ is een hilarische muzikale komedie over een heterovrouw die in haar liefdesleven op een dood spoor is beland en een nicht die omkomt in de wisselende contacten, maar de echte liefde nog niet heeft gevonden. De homoseksuele en vrijgezelle Alex ontmoet op een treinstation Laura, getrouwd en moeder van twee kinderen. Het is het begin van een bijzondere vriendschap, die draait om de slaapkamergeheimen van Laura en de sekstips van Alex.
Kaartprijs: €18,50


Zaterdag 15 december, 20.15 uur
Marcel de Groot | Door
Na de lovend ontvangen voorstelling ‘#HELD’ en een nominatie voor de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs gaat Marcel de Groot ‘DOOR’ met zijn nieuwe show. Nieuwe liedjes, oudere liedjes, stokoude liedjes, een verhaal, enkele anekdotes: Marcel brengt het allemaal even charmant, met onderkoelde humor en natuurlijk zijn donkerbruine stem. Lichtvoetig (ja echt), indringend (uiteraard) en immer oprecht (eerlijk waar).
Kaartprijs: € 21,00

Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterdekoornbeurs.nl,
telefonisch via 0517 – 39 63 63, di t/m vr 13.00 – 16.00 uur of aan de kassa van het theater, Noord 2 in Franeker.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!