De rookworst van Keurslagerij Dijkstra pakt het GOUD!

Geen enkele rookworst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proef je dat. Tijdens de jaarlijkse rookworstkeuring op 5 september werd er door een vakbekwame jury een graadmeter gegeven aan de rookworst. Vol trots kan Keurslager Dijkstra zeggen dat ze het predicaat GOUD hebben gekregen!

Elk jaar weer steekt Keurslager Klaas Dijkstra samen met worstmaker Gosse Visser veel tijd in het perfectioneren van de worst. Deze wordt dan tijdens de landelijke keuring getest door een vakjury. Onze rookworst word gemaakt van mager varkensvlees en wangspek door de goede verhouding hiervan en de juiste kruiding krijg je een smaakvolle rookworst afgerookt in onze eigen moderne rook/kookkast. ”, vertelt Keurslager Klaas Dijkstra.

Proeven!

Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen, krijgen klanten van 8 t/m 13 oktober de tweede rookworst gratis! Het seizoen is daarmee, als het aan ons ligt, officieel geopend.

Jaarlijkse rookworstkeuring
De Vereniging van Keurslagers organiseert elk jaar de keuring, waarbij een onafhankelijke vakjury de rookworsten blind beoordeelt op samenstelling, bite, smaak, kleur en geur. Naast een uitgebreid juryrapport ontvangen alle winnaars een certificaat.

 

error: Bericht Beveiligd!