De Vrijwilligerscentrale: voor vrijwilligerswerk dat bij jou past!

De Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn heeft vele leuke vrijwillige vacatures in gemeente Waadhoeke en Harlingen. Overweeg jij om vrijwilligerswerk te gaan doen, maar heb je nog geen idee wat je precies wilt? Maak dan gerust een afspraak met één van onze vrijwilligerscoördinatoren. Wij helpen je graag!

Graag lichten we van zowel gemeente Harlingen als Waadhoeke één vacature uit:

In Harlingen zijn wij op zoek naar een gastheer of -vrouw voor het radio lichtschip Jenni Baynton. Jij ontvangt de mensen, helpt ze aan boord, verzorgt de rondleidingen en bent de vraagbaak. Natuurlijk zorg je ook voor een lekker bakje koffie of thee.

Gemeente Waadhoeke is in september gestart met het maatjesproject ‘Mynmaatsje Waadhoeke’. Hiervoor worden veel nieuwe vrijwilligers gezocht. Als vrijwillig maatje ondersteun je je medemens bij alledaagse dingen. Je biedt een luisterend oor, drinkt een bakje koffie, gaat mee naar afspraken, helpt bij de administratie of biedt ondersteuning aan jongeren.

Ben je geïnteresseerd? Of benieuwd naar ander vrijwilligerswerk? Op de vacaturebank van De Skûle Welzijn staan al onze actuele vacatures. Ook kun je je daar voor o.m. bovengenoemde vacatures aanmelden. Kijk op https://vrijwilligersdeskule.nl/vacatures.

Wil je toch liever eerst telefonisch contact? Neem dan contact op met Nathalie Wagenaar via 06-43003378. Wij kijken uit naar je aanmelding!

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!