Deelt uw goede doel mee in opbrengst Midnightwalk Franeker?

Op zaterdag 24 juni 2017 vindt Franekers eerste Midnightwalk plaats. Een nachtelijke wandeling langs bijzondere plekken in de stad.

Midnightwalk

Een 8 km unieke en afwisselende avond-/nachtwandeling door Franeker. Niet alleen door straten en steegjes, maar ook door en langs unieke plekken in de stad, bedrijven en bijzondere gebouwen. Lopend door de avondlucht worden de deelnemers op verschillende locaties verrast door muziek, kunst en cultuur, wat op vele manieren ingevuld kan worden. Saamhorigheid, gezelligheid en het (her)ontdekken van eigen stad staat voorop.

Naast het verzamelen van houdbare producten voor de voedselbank is de opbrengst bestemd voor een plaatselijk goed doel. Goede doelen kunnen zich, via de website www.midnightwalkfraneker.nl, opgeven om in aanmerking te komen voor een bijdrage van de opbrengst. Aan het eind van het jaar zal de organisatie uit de opgaven één of meerdere goede doelen selecteren. In het voorjaar van 2017 zal dit goede doel bekend gemaakt worden.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.midnightwalkfraneker.nl

Deze eerste Midnightwalk in Franeker is een initiatief van Stichting Midnightwalk Franeker en de Rotary Club Franeker en de organisatie is volledig in handen van vrijwilligers.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!