Waadhoeke fietstocht 2022

Derde editie van de Waadhoeke fietstocht met vier nieuwe routes, kunst en cultuur, ondernemerschap en culinaire hoogstandjes. Inschrijven kan tot 30 augustus.

De Waadhoeke Fietstocht laat je genieten van de prachtige gemeente Waadhoeke in Noordwest-Friesland. Met vier verschillende routes langs dijken, weilanden, pittoreske dorpen en de Elfstedenstad Franeker is er voor elke fietser een uitdaging. Onderweg maak je ook nog kennis met kunst, cultuur, ondernemerschap en culinaire hoogstandjes van de regio. Dus of je nu met je kinderen op pad wilt, een ontspannen dagtochtje wilt maken of juist een sportieve prestatie wilt leveren als (amateur)wielrenner: ontdek, ervaar en proef Waadhoeke!

4 nieuwe routes in 2023

Ook bij de derde editie, op 2 september, kun je kiezen uit vier verschillende routes en afstanden; van 26, 43, 72 of 125 kilometer. Ze zijn allemaal anders dan voorgaande edities, maar start- en eindpunt zijn hetzelfde gebleven: Franeker, de Ster van de Elfsteden. Alle routes beginnen op de Breedeplaats en eindigen op it Sjûkelân (o.a. bekend van PC Kaatsen). Alle routes hebben hun eigen karakter. Inschrijven en meer informatie kan via Waadhoekefietstocht.nl

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!