D&O Bouwglas Franeker investeert in 5-assige Intermac

D&O Bouwglas in Franeker is een professionele partner in hoogwaardige en bijzondere bouwproducten van glas. Te denken valt aan Profilit beglazing, structurele beglazing, ontspiegeld glas en multimedia of corrosiebestendige spiegels. Dit is slechts een kleine greep uit het veelzijdige assortiment. Naast het leveren en het monteren van specialistische en complexe glasproducten worden er in de bedrijfshallen van 2100 m2 ook een scala aan glasbewerkingen toegepast, zoals snijden, slijpen, boren, wassen, laseren en graveren.

De vraag uit de markt voor klantspecifieke producten in luxe interieurs en snelle en duidelijk gedefinieerde levertijden wordt alsmaar groter. Deze unieke CNC-gestuurde, 5-assige Intermac Master 38.5 én nieuw personeel kunnen nu glas en spiegels op een exacte maat en van een zeer hoge kwaliteit leveren. Medewerkers hebben hiervoor (o.a. in Italië) een opleiding gevolgd om de technologie van de Intermac optimaal te kunnen inzetten voor alle specifieke bewerkingen. Met uiterste precisie, een tolerantie van 0,2 mm, kunnen er unieke designobjecten op maat worden gemaakt. De eerste opdrachten voor de jachtbouw zijn intussen gerealiseerd.

D&O is met de aanschaf van de 5-assige Intermac dé enige in het noorden van het land die nauwkeurige en complexe glas- en spiegelbewerkingen aan kan. En met name voor producten die typerend zijn voor de luxe jachtbouw, interieurbouw en de meubelmakerij.

“Deze machine levert uitstekende prestaties bij het uitvoeren van de meest complexe bewerkingstechnieken. We kunnen dingen maken die anderen niet kunnen maken. Met de 5-assige Intermac kunnen we excelleren in bewerkingen van kleine en grote productiebatches. Daarnaast bezorgen we in de gehele Benelux,” aldus één van de eigenaren, Sebastiaan Douma.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!