Drive-in: De Advendo-Bingo

Op 13 maart as. wordt het parkeerterrein van Lidl en Albert Heijn Franeker aan de Leeuwarderweg omgetoverd tot het decor van een heus spektakel. Hier vindt dan namelijk de allereerste Advendo drive-in Bingo plaats. Het mag dan een nieuw concept zijn, maar de bezoekers lijken rekening te kunnen houden met een leuke avond.

De bezoekers worden gevraagd om de bingo in de auto te bezoeken. Op een groot podium zien zij dan Joop Dijkstra, alias DJ Quickfinger, die de avond zal voorzien van de nodige gezelligheid. Toch speelt hij maar een bijrol, want het zullen de jeugdleden van Advendo zijn die het Bingo-rad draaien en de Bingokaarten controleren. Ze zijn op te roepen door bij een volle bingokaart te toeteren en met de autolichten te seinen.

De bingo wordt gespeeld in vier rondes, waaronder één superronde. Naast deze bingorondes zijn er nog zat andere manieren om met prijzen naar huis te gaan, zoals een verloting. De prijzen die daarbij worden vergeven, liegen er niet om, want door de Franeker ondernemers is er een prijzenpot beschikbaar gesteld van ruim €3000,-! In die prijzenpot zitten onder andere een spiksplinternieuwe fiets van Van der Woude Fietsen, een fotoshoot ter waarde van €300,- bij SayWad en een Ice-watch horloge van juwelier Kramer.

Vanaf 18:30 uur wordt het parkeerterrein beschikbaar gesteld, zodat de bingo om 19:00 uur kan beginnen. Bingokaarten zijn vooraf voor €10,- per kaart verkrijgbaar bij de Servicebalie van Albert Heijn Franeker. Hier krijgt u ook een parkeerkaart zodat u 13 maart op het parkeerterrein plaats kunt nemen. Per auto kunnen meerdere mensen aan de bingo meedoen, maar er zijn 124 parkeerplekken, dus wees er snel bij.

Bij de servicebalie zullen ook borrelboxen worden verkocht, waarvan de opbrengst naar Advendo gaat. Dus heb een gezellige avond, maak kans op mooie prijzen én help Advendo met het organiseren van een onvergetelijk jubileumjaar. Kom naar de Bingo!

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!