Eerste breicafé in Franeker

Franeker – Breien oubollig en uit de tijd? Dat zou je niet zeggen als je al die breicafé’s ziet. Zo’n écht breicafé komt er nu ook in Franeker. Eentje zoals je niet alleen hier in Nederland vindt, maar ook ver over de landsgrenzen zoals in Noorwegen, Groot Brittannië of in de V.S. Eentje in een echt Grandcafé nog wel: gezellig kletsen, wat drinken terwijl je een breiwerk of een haakwerk (wel of niet vorderend) in de hand hebt.

Op woensdagavond 12 oktober om half acht vindt in Grandcafé De Doelen op de Breedeplaats het eerste breicafé plaats in Franeker. Vervolgens is hier elke tweede woensdag van de maand een breicafé.

Het breicafé is geheel vrijblijvend. Men kan zo binnen lopen zonder opgave. Iedereen neemt zijn eigen handwerk mee en de enige kosten die er aan verbonden zijn, zijn de eigen consumpties die worden gebruikt. Het is geen cursus. Maar vaak kan men bij elkaar terecht voor goed advies. Het breicafé is voor jong en oud. En is ook net zo goed voor mannen als voor vrouwen. Meer informatie: Karen Westra-Huitenga (393638) of op www.stitchnbitch.nl

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!