Jullie hadden tot en met vandaag de tijd om mee te doen aan deze actie. Wie gaat er naar de tweede editie van FarmFest in Herbaijum? 

Wij hebben geloot middels een online loting waarbij we alle namen hebben ingevoerd. De winnaar van de 2 kaarten is……

Van harte gefeliciteerd met de kaarten, je mag contact op nemen met Cor van Tapperij ‘t Noord via deze link ga je naar de Facebook Site van de Tapperij, waar het telefoonnummer staat vermeldt. We wensen jou en iedereen die naar FarmFest gaat een veel plezier.

 

Zaterdag 19 augustus en zondag 20 augustus is het zover! De tweede editie van FarmFest in Herbaijum met onze eigen DJ Quickfinger, feestzangers en bekende bands zoals onder andere Band Melrose. Wil jij tickets winnen voor FarmFest en samen met een vriend of vriendin genieten van de feestelijke line-up? 

  • Like dit bericht 
  • Deel het bericht op je eigen pagina (openbaar)

Maandag 14 augustus maken we de winnaar bekend middels een loting en zijn de kaartjes op te halen bij Tapperij ‘t Noord in Franeker.

Wil jij bij dit feest zijn, dan kun je kaarten bestellen via de website van Tapperij ‘t Noord. Hier kun je kiezen uit een dagkaart voor alleen de zaterdag of de zondag of een combikaart voor beide dagen.

Wil je alvast in de feeststemming komen? We hebben de line-up even opgezocht en je vind je filmpjes van de bands als je er op klikt.

 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!