Franeker – Al meer dan 2000 Friezen hebben zich opgegeven voor de OV-chipkaart Infotour voor 65-plussers. De elf geplande voorlichtingsbijeenkomsten zijn bijna allemaal vol. Vanwege aanhoudende belangstelling organiseert de provincie Fryslân in december zeven extra bijeenkomsten. “We willen zo veel mogelijk mensen de gelegenheid geven om goed voorgelicht met de OV-chipkaart op pad te gaan. Daarom organiseren we extra bijeenkomsten”, aldus gedeputeerde Piet Adema.

De eerste 3 bijeenkomsten in Leeuwarden, Drachten en Balk trokken volle zalen. Grote groepen senioren kwamen naar de sessies voor een presentatie over de OV-chipkaart en ondersteuning bij het aanvragen of gebruik van de kaart. Ook de overige bijeenkomsten in november zijn inmiddels volgeboekt. Bij de provincie blijven verzoeken binnenkomen voor aanvullende informatiemiddagen.

De extra bijeenkomsten vinden in december plaats in Burgum, Dokkum, Leeuwarden, Franeker, Heerenveen, Drachten en Sneek. Men kan zich aanmelden voor deze bijeenkomsten op www.frieseovchipkaart.nl of via telefoonnummer 0900-2447249 (lokaal tarief).

10 dec   Franeker     Bloemketerp         Burgemeester J Dijkstraweg 3          14.00 – 17.00 uur

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!