29 september a.s. starten we met deze nieuwe cursus filmen met je fotocamera. Meedoen kijk dan even op www.hommema.nl/cursus

Tijdens deze cursus leert u over alles wat er komt kijken bij het maken van professionele filmopnames met een spiegelreflex- of systeemcamera. Dit doen wij in samenwerking met filmmaker Jacob Fokkens van Vedt® producties.

De cursus is opgedeeld in drie onderdelen. Er wordt begonnen met een stuk theorie over de instellingen van uw camera en het maken van goede shots en uitsneden. Ook wordt besproken wat er allemaal komt kijken bij het voorbereiden van de opnamen. Na het theoriegedeelte is er tijd gemaakt om in de praktijk opnames te maken waarbij u onder begeleiding staat van een ervaren professional. Vervolgens worden deze opnamen geëvalueerd en leert u de basishandelingen van het opslaan en monteren van uw film.

Deze cursus is verdeeld over drie dagdelen zodat we ruim de tijd hebben om in de praktijk aan de slag te gaan en er meer gelegenheid is om persoonlijke begeleiding te geven.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!