Franeker DJ finalist in grote DJ Contest

Dinsdag 14 juni werd bekend dat onze eigen Franeker DJ Sybren Noordmans alias D-Attack één van de zes finalisten van de Defqon.1 DJ wedstrijd is. Als D-Attack wint dan mag hij draaien op de prestigieuze Purple Area op Defqon.1 te Biddinghuizen. 

Defqon.1 is al vele jaren een groot begrip  onder de dance liefhebbers. Sinds 2011 wordt het festival gehouden in Biddinghuizen. Voorheen trok het publiek massaal naar Almere-strand. De muziekstijlen die op Defqon.1 worden gedraaid variëren van House tot Hardstyle tot Freestyle. Het festival is dit jaar van 24 t/m 26 juni.

Dit jaar organiseerde Q-Dance, het bedrijf achter Defqon.1, een DJ Contest waarbij de DJ een 30 minuten durende live set moest opnemen en hier een originele video van maken. D-Attack pakte dit zeer creatief aan door enkele van zijn fans uit te nodigen en er een klein feestje van te maken. De video sloeg aan bij Q-Dance, wat resulteerde in een plek in de finale.

Er kan tot 19 juni tot 23:59 worden gestemd op D-Attack via www.defqon1.nl/dj-contest. Maandag 20 juni wordt de winnaar bekend gemaakt. De video is tevens te bekijken op deze webpagina

D-Attack fotocredits Bewurkers

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!