Meedraaien in de wereldtop? Een schitterend concert geven met de Agrarische Dagen? Of het Friese volkslied spelen tijdens de PC? Het zijn allemaal dingen die de muzikanten van de Sternse Slotlanders, Advendo Franeker en de Harmonie jaarlijks meemaken. Door een nieuw project kun ook jij dit mee gaan maken!

De verenigingen bundelen namelijk hun krachten in het Nij Talint Orkest, dat door muziekschool Seewyn op poten is gezet. Dit projectorkest is speciaal gericht op volwassenen (18+) die de ambitie hebben om een instrument leren te bespelen. Zij worden, onder begeleiding van de leden van de Franeker muziekverenigingen, in tien repetities klaargestoomd om gezamenlijk een concert te geven, waarna ze zich vrijblijvend kunnen aanmelden bij een van de verenigingen.

Dus heb je altijd al iets met muziek willen doen? Of zoek je een mooie manier om samen met anderen je passie te uiten? Twijfel dan niet, en meld je aan bij beheer@seewyn.nl. De eerste repetitie is op zaterdag 30 september en aanmelden kan tot een week daarvoor. Kijk voor meer informatie op www.seewyn.nl/nij-talint-orkest.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!