Wij van FranekerActueel willen graag mee in de behoefte van onze lezers. Zo hebben wij onlangs de ‘evenementen agenda’ toegevoegd. Maar waar ligt nog meer de behoefte? Denk je met ons mee?

We zijn alweer een tijdje aan het brainstormen en we hebben ook wat ideeën gevonden. Maar we willen graag dat onze lezers er ook wat aan hebben en daarom 

  • Advertorials, Een advertorial is een soort advertentie die is gemaakt door de redactie of die ons toegestuurd wordt door een ondernemer. Het lijkt op een nieuwsartikel maar in dit soort artikelen worden vaak de bedrijven, producten of workshops in een artikel uitgeschreven. 

Op dit moment plaatsen we dit ook wel eens tussen onze nieuwsartikelen en het wordt ons ook geregeld toegestuurd, daarom is het idee om dit onder een aparte categorie te gaan plaatsen net als bijvoorbeeld de ‘evenementen agenda’. Voor iedereen die graag deze advertorials wil lezen. 

  • Vacatures,  Plaatselijke vacatures in een categorie plaatsen op onze navigatiebalk zodat ze altijd te vinden zijn en 1 a 2 keer maand uit te lichten als nieuws artikel. Een beknopte vacaturebank waar bedrijven uit Franeker en omstreken vacatures in kunnen zetten. 

Wij horen graag wat jullie hier van vinden en of jullie nog andere ideeën hebben. Je mag onder het artikel reageren, maar ook een reactie sturen naar info@franekeractueel.nl

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!