Vlak voor de kerst van 2013 is Assurantiebedrijf Froonacker verhuisd naar het historische Feikemahuis aan de Voorstraat 61 in Franeker. Inmiddels hebben alle medewerkers hun plekje in het prachtige pand gevonden en staat alles ‘te plak’. De mensen die bij ons op kantoor komen, beoordelen het vaak met ‘goed foarinoar’ en – met alle Fryske nuchterheid in ogenschouw – vinden we dat zelf ook. Voor ons een uitgelezen moment om op zaterdag 24 mei a.s. ons nieuwe onderkomen aan iedereen te laten zien. Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn de deuren geopend.  Wij tonen u graag en met trots ons nieuwe onderkomen en staan u graag onder het genot van een hapje en een drankje te woord. Dat we het ‘goed foarinoar’ hebben, vinden we natuurlijk leuk om te laten zien. Maar het ‘goed foarinoar’ zijn vinden we eigenlijk nog belangrijker. Daarom bieden we de kinderen van onze stad een feestje aan. Van 11.00 tot 16.00 wordt daarom voor ons pand op de Voorstraat een spannend, lekker en sportief kinderprogramma aangeboden. Dit programma ziet er als volgt uit:

Kinderen kunnen samen spelen met het achternichtje van Pippi Langkous. Kiki Kortkous en meneer Stippel zijn namelijk aanwezig om de meest doldwaze avonturen te beleven. Kiki haalt altijd en overal gekke streken uit en kinderen kunnen een ritje maken op meneer Stippel. Ze heeft bovendien een te gekke Kiki-Quizzzzzzz, waarbij je altijd prijs hebt.

De Heerlijkheid hemelt de gelegenheid op tot een verrukkelijkheid. In hun prachtige kraam maken ze de lekkerste zoetigheden zoals wafels en suikerspinnen. Een suikerzoete gelukzaligheid, er is voor ieder wat wils.

Kaatsvereniging Jan Bogtstra verzorgt op twee verschillende tijdstippen Kaatsclinics op het Sjûkelân. Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd om hier aan deel te nemen. De clinics starten om: 13.00 uur en 15.00 uur.

Kortom: Froonacker maakt dit jaar van zaterdag 24 mei een ‘Kinderverwendag’.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!