Fryske Cash 15 september in Franeker

Franeker – Franeker zal op zijn kop staan wanneer de tournee van het Fryske Cash project  de stad  aandoet op 15 september a.s. Een keur aan Fryske artiesten laat op geheel eigen wijze een Friese versie van The Man In Black, Johnny Cash, horen. De Voorstraat wordt er voor afgezet en het prachtige centrum van de stad is het decor van de show.

Het optreden is gratis toegankelijk, net als de andere vier optredens van de tour die dwars door heel Friesland gaat. Het belooft een schitterende avond te worden, met op het podium de feestneuzen van Ska3 , Rockin Ronnie , Higway 54 , Anneke Douma , Eddy Dykstra , Monstertux , Laurens van de Meulen ( It Langstme en de Dea ) oud-strawelte zanger Foppe Land en Omrop Fryslân presentator en muzikant Eric Ennema.

Het verhaal van de Fryske Cash kende vorig jaar september een vliegende start. In totaal deden 65 muzikanten mee aan de plaatopnames en kwam de cd binnen op nummer 20 van de nationale cd top 100. Een bijzonder project met een bijzondere start op het Concours Hippique van Droegeham op 3 septemer a.s.

De spectaculaire show begint om 21:00 uur en zal twee uur lang duren, is gratis toegankelijk en een feest voor jong en oud en iedereen die The Man In Black, Johnny Cash, een warm hart toedraagt.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!