De koplopende senioren van FTTC 1 hebben vrijdag in de topper tegen Assen 3 bewezen dit seizoen het sterkste team in de noordelijke 2e divisie te zijn. De Drentse nummer twee werd in Franeker met 8-2 verslagen. Het was echter geen makkie. Vijf van de tien partijen partijen werden beslist met alles aan de hang.

Arnold Terpstra behield zijn honderd procent score: hij won met Richard Heeres de dubbel en zelf drie enkelpartijen. Martijn van der Heide en Heeres sleepten beiden twee winstpunten uit het vuur. FTTC 1 heeft nu dertien punten voorsprong op Delta Impuls 1. Over twee weken kunnen de Franekers al één wedstrijd voor het einde van de competitie kampioen worden en terugkeren naar de noordelijke 1e divisie.

Zaterdagmiddag was het eerste jeugdteam van FTTC het tweede team van Delta Impuls met 8-2 de baas. Grote man bij de Franekers was Henk Jansma, die dit seizoen als enige speler in de regionale 3e klasse nog geen enkelpartij verloren heeft. Nils Aukema en Remco Mellema weerden zich kranig en wonnen beiden tweemaal. Ook de dubbel was voor FTTC 1, dat nog twee wedstrijden de tijd heeft om de koppositie te heroveren op Ready 1. De achterstand op de Leeuwarders bedraagt twee punten

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!