medaille goedFraneker – Tijdelijk Fair Trade medailles te koop voor de avondvierdaagse wandelaars in Wereldwinkels Franeker en Het Bildt. Binnenkort lopen weer  veel kinderen de avondvierdaagse  in Franeker en Het Bildt. Na vier dagen vele kilometers lopen, is de laatste avond een  feestje en is het tijd om de stoere wandelaars even te verwennen. Wat is er niet leuker dan de stad of dorp binnen lopen met een echte Fair Trade medaille om je hals.

Medewerkers van de Wereldwinkel Franeker en Het Bildt hebben leuke Fair Trade medailles hiervoor gemaakt. Er zit iets in om te snoepen en een klein cadeautje, in de vorm van een sleutelhangel, een boekenlegger of een ander hebbedingetje. Verras u kind nu eens met wat anders en help daarmee kleine producenten in ontwikkelingslanden, zodat ze hun kinderen naar school kunnen laten gaan en ze de kans krijgen een menswaardig bestaan op te bouwen.

Met zo’n medaille maak je hier een kind blij maar ook een kind in een ontwikkelingsland. De Fair Trade medailles zijn tijdelijk alleen verkrijgbaar in de Wereldwinkels Franeker en Het Bildt.

Wees er snel bij wat op=op!

medaille goed

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!