Gemoedelijke sfeer en feestend publiek laatste avond Oldies Festival

De zaterdag avond op de Breedeplaats in Franeker had een vol programma met meerdere bands en telde een groter publiek dan de vrijdag avond.

Een gemoedelijke sfeer met feestend publiek. De laatste band Junkyard Dogs nam het publiek in de macht door interactie en de lead zanger begaf zich tussen het publiek om samen te zingen. Deze band heeft de laatste uurtjes wel tot een hoogtepunt gebracht. Om middernacht werden de jarige uitgenodigd op het podium. Een van de jarige werd 18 jaar, waarop de lead zanger zei, “gefeliciteerd jongen met je verjaardag je mag vanaf vandaag zorgverzekering gaan betalen”. Waarop een hard gelach klonk vanuit het publiek en de jarige.

Het bestuur

Het bestuur kijkt terug op een zeer geslaagd Festival. Met een opkomst die voor het bestuur boven verwachting was, bij de oldtimers maar ook de opkomst van publiek bij de bands op de Breedeplaats. Het werd nog even spannend vanwege een afmelding van een band wegens omstandigheden, maar gelukkig is er met succes binnen een uur een andere band geregeld. Quint Cleveringa, lid van het bestuur, waande zich weer in zijn jeugdige jaren tussen de oldtimers. Een tevreden bestuur van het Oldies Festival die weer uitkijken naar de tweede editie van het Oldies Festival op 12 en 13 mei 2023. 

Een sfeerimpressie van zaterdag avond. (klik op de afbeelding om te vergroten)

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!