Gered gereedschap zoekt U

Franeker – In de Skûle-werkplaats van Gered Gereedschap, in de oude brandweerkazerne, wordt oud gereedschap opgeknapt voor verschillende projecten in Afrika en Zuid-Amerika. Het gereedschap wordt daar gebruikt bij de opleidingen van diverse ambachtsscholen en vakopleidingen, zodat deelnemers op termijn in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien en niet afhankelijk blijven van hulp. Het opgeknapte gereedschap wordt vanuit Nederland vervoerd in houten kisten.

De Skule Welzijn zoekt een timmervrijwilliger die deze kisten machinaal wil zagen en maken (1 dagdeel per week, evt. op afroep). De vrijwilliger is tijdens de werkzaamheden WA verzekerd.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn, Godsacker 35 te Franeker, 0517-397800, mailen kan ook: info@deskule.nl. Andere vacatures bekijken? www.deskule.nl

Wie oud en/of overbodig gereedschap heeft kan dit langsbrengen in de werkplaats van Gered Gereedschap, deze is gevestigd in de oude brandweerkazerne aan de Godsacker 42 in Franeker. (openingstijden ma t/m do 9.00 – 12.00 uur en 13.00 – 16.00 uur).

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!