Geslaagd en sportief zaalvoetbaltoernooi *foto’s*

Vrijdag 27 oktober werd in Sportcomplex De Trije, in samenwerking met de buurtsportcoaches van Franekeradeel Actief en het Jongerenwerk Franeker een zaalvoetbaltoernooi gespeeld.

In twee poules kwamen de acht aangemelde teams tegen elkaar uit. Het merendeel van de teams bestond uit jeugd woonachtig in de Gemeente Franekeradeel.

In de halve finale speelden de deelnemers voor de eer van de derde plek, en in een spannende finale speelden de winnaars uit beide poules om de bekers, welke werden uitgereikt door de organisator/stagiaires van het jongerenwerk Siard Bloemsma.

Na afloop van het toernooi waren zowel de organisatie, de spelers en verzorgers erg enthousiast over de sportiviteit bij de deelnemers van het zaalvoetbaltoernooi gezien er af en toe een groot leeftijdsverschil was tussen de tegenstanders.

Er zal vanuit de organisatie gekeken worden naar de mogelijkheden om begin 2018 een toernooi op te zetten voor de Waadhoeke.

Op de foto’s de nummers 1 en 2 van het toernooi, team 0517 en FC Kinker. (eigen foto’s)