Geslaagde oefenmiddag “Onder de Wadden” *foto’s*

Kennismaking met de kano in zwembadwater zorgde zaterdag 28 februari in Zwembad Bloemketerp  voor een uitermate geslaagde middag. Natuurlijk waren er veel jonge mensen in het zwembad die dit uitermate konden waarderen en ondanks dat ze pas vanaf 12 jaar lid van de vereniging zouden kunnen worden genoten ze met volle teugen van deze nieuwe zwembadattractie. Er stond zowaar een rij zoals je die normaal gesproken alleen in een pretpark tegenkomt. Ook nu waren er jongeren die snel weer achteraan sloten voor nog een rondje.

Daarnaast was er zeker ook belangstelling van 12+ jeugd en volwassenen. Mensen die vaak al bekend zijn met de kano maar hun liefhebberij verder willen uitbouwen, die zich veiliger willen voelen op het water. Ook die kwamen volledig aan hun trekken en een aantal hebben al aangegeven op de dinsdagavondtrainingen vanaf april in het buitenwater, in het van Harixmakanaal voor ons clubgebouw aan de Jan Stapertlaan mee te willen doen met de oefeningen en rondjes kanovaren.

Veel mensen  / kinderen dus die een nieuwe ervaring opdeden dan wel gewoon pret hadden en een aantal die mogelijk aansluiting hebben gevonden bij de vereniging “Onder De Wadden” en daar verder mee willen gaan. Ja en dat was ook de bedoeling van deze middag waarbij de bijgaande foto’s illustreren hoe leuk velen het gehad hebben.

Fotograaf Marcel Teensma maakte de volgende fotoserie, daaronder nog een serie eigen foto’s die ons zijn toegezonden.

tweede serie eigen foto’s

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!