Getuigen gezocht: bedrijfsinbraak Edisonstraat te Franeker

 

De politie onderzoekt een bedrijfsinbraak in Franeker, Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze bedrijfsinbraak. De inbraak is gepleegd tussen zaterdag 7 mei 2016 16:00 uur en zondag 8 mei 2016 09:30 uur aan de Edisonstraat (bij bedrijf Stanley Interlance) te Franeker.

Er is geen signalement van de verdachte(n) bekend.

Toedracht: De politie heeft het sterke vermoeden dat de daders gebruik hebben gemaakt van een voertuig. Op dit moment is het nog onbekend wat voor voertuig. De daders hebben o.a. een 8 meter lange boottrailer weggenomen met kenteken 98-WG-NX, grijs metaalkleurig van kleur. Gezien het aantal goederen dat is weggenomen is de schade enorm. De daders zijn vermoedelijk enkele uren bezig geweest. De daders hebben de zonweringen gesloten van het bedrijf zodat er geen inkijk was.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Rond het tijdstip van de bedrijfsinbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze bedrijfsinbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900 -8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!