Wethouder Caroline de Pee is op zoek naar (werk)bedrijven uit de gemeente Franekeradeel die haar in juli willen ontvangen. Zij zoekt bedrijven uit verschillende sectoren. Tijdens haar bezoek hoort ze heel graag wat er allemaal speelt en steekt ze ook nog eens graag de handen uit de mouwen.

Echt kijkje in de keuken nemen

”Ik bezoek voor mijn functie verschillende bedrijven. Dat vind ik belangrijk met Economie in de portefeuille. In de zomermaanden zijn er geen vergaderingen en is het vaak rustig. Daardoor heb ik tijd om een echt kijkje te nemen in de keuken van een bedrijf. Ik wil dan ook best wat werkzaamheden verrichten. De afgelopen twee jaar heb ik dat ook gedaan en ben ik in totaal bij 21 bedrijven geweest. Erg leuk en leerzaam. Ik praat graag met ondernemers, werkgevers en werknemers om van hen te horen hoe het is om in onze gemeente een bedrijf te runnen. Wat komt er allemaal bij kijken of waar loopt men tegen aan? Op de website staan verslagen van de bezoeken aan alle organisaties” https://www.franekeradeel.nl/ondernemen/publicatie/bedrijfsbezoeken-wethouder

Heeft u een werkbedrijf voor wethouder De Pee?
Heeft u een geschikt bedrijf waar de wethouder de handen uit de mouwen kan steken? Wilt u haar laten zien wat er leeft qua bedrijvigheid in Franekeradeel? Meld het dan voor 7 juni bij het Ajo de Vries-Idsinga. Dit kan via bestuur@franekeradeel.nl of telefonisch 0517 380 181.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!