GGZ Franeker zoekt vrijwilliger (m/v)

GGZ Franeker geeft ondersteuning bij mensen met een psychische kwetsbaarheid. Op dit moment zoekt de GGZ in Franeker een betrouwbare vrijwilliger voor de begeleiding van één cliënt (1) met een ernstige psychische kwetsbaarheid in het leren en ondersteunen bij het bereiden van een maaltijd voor de woongroep.

De woongroep bestaat uit 5-6 cliënten. Er is altijd een woonbegeleider of verpleegkundige aanwezig en eindverantwoordelijk.  Ter voorbereiding aan de maaltijd; keuze recept en inkoop ingrediënten ook samen met de cliënt. De vrijwilliger eet mee en ruimt met de andere cliënten samen de gebruikte spullen als afwas op. Tijden: vanaf 16.00 uur receptkeuze en boodschappen tot 18.30 uur dagen: ma/do en of vrijdag.

Reiskosten worden vergoed op basis van OV, begeleiding is aanwezig, de vrijwilliger is tijdens de werkzaamheden WA verzekerd. Hij/zij heeft een verzorgt uiterlijk, is betrouwbaar en kan respectvol omgaan met cliënten en medewerkers.  GGZ Friesland maakt afspraken over privacy/geheimhouding/ kledingvoorschriften/bejegening/klachtenregeling/ grensoverschrijdend gedrag  De Vrijwilliger wordt gevraagd naar een VOG, kosten hiervan worden vergoed.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Vijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn te Franeker, tel: 0517-397800. Mailen kan ook: info@deskule.nl. Andere vacatures bekijken? www.deskule.nl

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!