Grandioos Oogstfeest te Schalsum

Franeker – Op zaterdag 12 oktober a.s. staat  Schalsum in het teken van een groots oogstfeest.  Het wordt een traditioneel feest wat in het zuiden van Duitsland al jaren een groots festijn is. De feesttent zal komen te staan aan de Schalsumerweg tussen Schalsum en Peins. Hier in Friesland willen we ieder jaar in Schalsum een groot muziekfeest opzetten met iedere keer een ander muziekthema. Dit jaar staat in het teken van rock en roll.

B.R. double you  is een een rock en roll band uit eigen regio. Veel muziek van vervlogen tijden herleven door deze band op de feesten waar ze spelen. Hierin speelt o.a een bassist van de voormalige band de Outsiders.

Double YouStetus Kwoo is een cover band van Status Quo, een ieder bekend van de vele hits uit de jaren 1970 en 1980. Maar ook hebben de heren uit Noord Holland hier en daar hun eigen nummers die ze ten gehore zullen brengen.

stetus kwoo

De hoofdband deze avond is voor de Woudrukkers, rock en roll van eigen bodem met hedendaagse muziek die aansluit op formaties als normaal en Mooi Wark.

woudrukkers

 

 

 

 

 

 

 

 

Kortom een programma voor jong en oud.

Deze avond wordt georganiseerd en mogelijk gemaakt door Ythúske de Bikker uit Franeker en B.C.F. Banden Centrum Franeker

De avond start om 19.30 uur…..kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar vanaf 2 oktober a.s. bij Ythúske de Bikker a € 10,–   aan de kassa bij de tent € 15,–

oogstfeest

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!