Hoewel de winkel om 10:00 open ging stond de eerste massa mensen om 09:30 al voor de deur om een gratis fietshelm te bemachtigen. De fysieke voorraad van 50 stuks was binnen een half uur op.Door de massale opkomst is de fietsenwinkel op bestelling gaan werken.. En met enorm succes. Meer dan 300 mensen hebben zich aangemeld voor een gratis fietshelm! E-Bike Friesland verwachtte wel drukte, maar dat het zo aansloeg hadden ook zij niet verwacht.

Provincie Friesland heeft een subsidie vrijgegeven die vanaf 12 mei is gestart. In deze subsidie konden 1000 fietshelmen met €25 korting worden aangeschaft. E-Bike Friesland deed daar echter een schepje bovenop door fietshelmen die normaal gesproken €39,95 kostten, gratis weg te geven.

Doordat het administratief veel werk is om alle aanmeldingen te verwerken heeft de fietsenwinkel in de Dijkstraat besloten om de actie te stoppen om teleurstellingen te voorkomen. Wie wel een formulier heeft ingevuld, zal volgende week bericht krijgen of zij de gelukkige zijn om een fietshelm gratis in ontvangst te nemen.

Het team van E-Bike Friesland maakt er nachtwerk van om elke aanmelding te verwerken.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!