Groot AD Dart toernooi in Tapperij ‘t Noord

Franeker – Tapperij ‘t Noord organiseert tijdens de Agrarische Dagen 2013 een groot Dart Toernooi. Voor dit toernooi kunnen zich maximaal 64 personen opgeven voor de singles en 64 koppels voor de zogenaamde dubbels. Op maandag 16 en woensdag 18 september zullen de voorrondes gespeeld worden voor de singles in 8 poules van 8 deelnemers. De eerst 4 poules spelen op maandag en poules 5 t/m 8 op woensdag. In totaal moet je 7 wedstrijden op één avond spelen. De beste 4 van elke poule gaan door!

Op donderdag 19 en vrijdag 20 september worden de voorrondes van de dubbels gespeeld, dit gaat op dezelfde manier als bij de singles partijen.

Op zaterdag 21 september spelen we de 1/8 Finales en 1/4 Finales en op zondag 22 september de 1/2 Finales en de grote finales, zowel voor de singles als voor dubbels. Ook spelen de beste 5 van elke poule nog een verliezers ronde op zondag.

We beginnen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag om 19:00 uur en op zaterdag en zondag om 13:00 uur. De kosten zijn 5,- € (inclusief 2 consumptie bonnen)

Je kunt je opgeven aan de bar bij Tapperij ’t Noord of via tapperijtnoord@hotmail.com. Mocht je voorkeur hebben voor avonden geef die dan aan ons door, dan proberen wij daar rekening mee te houden.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!