In 2017 bestaat Chr. Muziekvereniging Advendo Franeker haar 95-jaar. Zo’n mijlpaal wil de vereniging niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseert Advendo zaterdag 15 juli a.s. een jubileumconcert in combinatie met een reünie op en rond de Breedeplaats in Franeker.

Het jubileumconcert zal starten om 15:00 waarbij zowel het jeugdorkest als het A-orkest van Advendo optreden. Als afsluiter zal het reünie-orkest optreden dat bestaat uit oud leden van Advendo in combinatie met het A-orkest. Hier hebben zich veel oud leden voor aangemeld en dat betekent dat er een enorm orkest op het podium zit van circa 120 muzikanten. Dat belooft een prachtig muzikaal spektakel te worden.

Aansluitend op het concert wordt er in Grand Café de Doelen een receptie gehouden met aansluitend een buffet. Aanmelden voor het reünie-orkest is niet meer mogelijk. Aanmelden voor de receptie en het buffet aansluitend op het concert is nog mogelijk tot 1 juli. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op www.advendo-franeker.nl.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!