Grote belangstelling voor reünie Noorderbleek

Franeker – Ruim 400 oud-leerlingen en -medewerkers van de Openbare Ulo, de T.J. Albrondaschool, de Eise Eisingaschool of rsg Simon Vestdijk – want zoveel namen heeft de school aan de Noorderbleek 34 gehad – hebben zich tot nu toe aangemeld voor de reünie op zaterdag 8 okober. De bijeenkomst wordt georganiseerd in verband met het sluiten van de school op dit adres .

Na de herfstvakantie verhuist de school naar het nieuwe gebouw aan de IJsbaanweg en wordt de oude school afgebroken. Er blijkt animo te zijn bij oud-leerlingen en oud-medewerkers om nog één keer rond te lopen op het adres, waar veel herinneringen liggen.

Omdat ook steeds weer blijkt dat nog niet alle oud-leerlingen en oud-medewerkers op de zijn van de reünie, is de aanmeldingstermijn voor de reünie verlengd tot 20 september.

De reünie vindt plaats op zaterdag 8 oktober van 14.00 uur tot 17.00 uur in de school aan de Noorderbleek 34 te Franeker. Aanmelding voor de reünie kan uitsluitend per e-mail: reunienoorderbleek@vestdijk.nl.

Tegelijk met de aanmelding moet € 10,- overgemaakt worden op rekeningnummer 296858110 t.n.v. Stichting v. OVO in NW-Friesland te Harlingen onder vermelding van: reünie Noorderbleek + vermelding van het eigen volledige adres.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!