Help Marcel & Grietje droomhuwelijk te winnen

Franeker– Marcel Bekooij en Grietje van den Bosch doen mee met de actie ‘Win een droomhuwelijk bij Sky radio’. Op de droomdatum 11 november 2011 trouwt het winnende paar in het Witte huis in Loosdrecht. Niets zal ontbreken op deze dag van vervoer, visagie tot een ware honeymoon op Bali. Niemand minder dan de topartiest Van Velzen komt optreden voor het droompaar.

De Franekers Marcel en Grietje dingen mee naar dit prachtige droomhuwelijk! Als iemand dit verdiend, dan zijn het wel deze twee mensen! Waarom? Omdat Marcel zijn geluk hervonden heeft na het overlijden van Hennie tijdens de geboorte van hun dochter Cindy. Na een hele donkere periode begint de zon weer te schijnen voor het prachtige stel. Het is geweldig te zien hoe Grietje Cindy haar liefde geeft, een veilig thuis en veel van haar houdt. De liefde voor deze twee fijne mensen wordt in februari bekroond met een broertje of zusje voor Cindy.

Dit prachtige stel moet gewoon winnen! Daarom de vraag om massaal de stemmen en wel voor morgen. (18 september tot max. 23:58). Er zijn 101 concurrenten dus de stemmen zijn hard nodig!

Stem op Marcel & Grietje: SMS SKY 1721 naar 4422 (€ 0,60 per stem)

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!