Hiemstra Financiële Diensten consolideert solide spel bedrijfsbowlen

Team Hiemstra Financiële Diensten consolideert hun goede positie met solide spel tijdens bedrijfsbowlen

Het team van Hiemstra financiële diensten bestaande uit Jannie en Laura staan na drie gespeelde rondes nog steeds op een keurige 6e plaats in het klassement.

De dames die de afgelopen seizoenen als doel hadden om van het mannen team van Hiemstra te winnen, moest voor aanvang van dit seizoen een ander doel stellen omdat de mannen van Hiemstra 2.0 Klaas en Klaas de strijd niet meer aandurfden. Al snel werd het doel, het behalen van de A-poule en daarmee een gooi te gaan doen naar de ere plaatsen. Na tien gespeelde wedstrijden lijken ze hun doel te gaan behalen met vooral goed en solide teamspel.

Na deze 3e speelronde is al menig team aan het rekenen geslagen om zo niet of juist wel in A- poule (kampioenen poule) te belanden. Maar ook bij de strijd om de bovenste plaatsen wordt al flink gerekend zo concludeerde Wouter van der Molen (van de reclameleverancier) dat Anneke van der Bij niet heel sportief was,  toen ze hoopte dat de bowlers van FranekerActueel.nl 1 de bal in de goot zouden gooien.

Hoe uiteindelijk de poule indeling zal plaatsvinden zal de aankomende weken gaan uitwijzen. Blijf het bedrijfsbowlen volgen op FranekerActueel.nl of kom gerust eens een kijkje nemen op de dinsdagavond bij bowlingcentrum Bloemketerp.

Stand bedrijfsbowlen

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!