Hoogste punt levensloopwoningen Franeker bereikt

Franeker – In opdracht van Accolade is aannemer Kolthof na de zomer voortvarend gestart met de bouw van zeven levensloopwoningen in Franeker aan onder meer de W. Ennemastraat. De bouw verloopt voorspoedig. Inmiddels is het hoogste punt bereikt. Afhankelijk van het weer, worden de woningen in de eerste helft van 2012 opgeleverd. Van de zeven woningen zijn er inmiddels vijf verhuurd. De andere twee woningen worden te koop aangeboden.

Levensloopwoningen

Architect Bert van der Ploeg ontwierp de zeven geschakelde levensloopwoningen. Kenmerkend voor dit type woning, is dat ze door de praktische indeling passen bij verschillende levensfasen. Zo is het mogelijk om lange tijd in dezelfde woning te blijven wonen. De ruime woningen hebben twee woonlagen en beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping is ruimte voor twee slaapkamers en een badkamer. Zo kan de woning ook als gezinswoning ingericht worden. 

Meer informatie

De koopwoningen zijn er vanaf € 185.000 vrij op naam. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Makelaardij Hoekstra via 058 – 233 73 33.
Alle huurwoningen toegewezen, nog twee koopwoningen beschikbaar.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!