Informatie omtrent reiniging rond de feestdagen

Franeker – Huisvuilinzameling: De huisvuilroute van maandag 26 december 2e kerstdag wordt ingezameld op zaterdag 24 december. Milieustraat Morsestraat Franeker: De Milieustraat is op maandag 26 december 2e kerstdag gesloten.   Openingstijden milieustraat: Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tm 16.30 uur en zaterdag van 09.00 tm 13.00 uur.

Verwijderen/Afsluiten Glasbollen en Kledingcontainers

In verband met de jaarswisseling worden de glasbollen en kledingcontainers op vrijdag 30 en zaterdag 31 december van de diverse locaties opgehaald of afgesloten. Het kan dus voorkomen dat u glas en of kleding niet meer kwijt kunt  omdat de container al is opgehaald of afgesloten. Om te voorkomen dat het glas/kleding op straat komt te staan verzoeken wij u om in die gevallen waar de container al verwijderd is het afval niet achter te laten maar weer mee te nemen. De containers worden op maandag 2 januari 2012 weer teruggeplaatst.

Afsluiten houders hondenpoepzakjes

De houders voor de hondenpoepzakjes worden op vrijdag 30 december afgesloten.

De houders worden op maandag 2 januari weer open gemaakt.

Verwijderen huisvuilcontainers aan paal.

De containers voor huisvuil die aan een paal staan worden verwijderd op vrijdag 30 december. Ze worden weer teruggeplaatst op maandag 2 januari.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!