JaJa Yoga Franeker breidt uit

Het is alweer bijna een jaar geleden dat JaJa Yoga haar deuren heeft geopend op het Noord in Franeker. Docente en eigenaresse Danielle Hiemstra kijkt vol trots en dankbaarheid terug op het afgelopen eerste jaar. 

Vanaf september worden er drie nieuwe yogavormen aan het bestaande lesrooster toegevoegd en kun je ook Yin Yoga, zwangerschapsyoga en tieneryoga volgen. Op de website kun je een uitgebreide beschrijving vinden van alle lessen die gegeven worden en kun je ook zien of er nog plaats voor je is. Er is momenteel erg veel belangstelling voor Yoga, dus de lessen zitten zomaar vol.

Daarnaast is het vanaf september ook mogelijk individueel deel te nemen aan ontspanningscoaching. Ervaar je stress, zorgen en angsten in je leven? Is onze maatschappij je even te veel? Zou je graag wat meer rust en ontspanning in je leven toe willen laten? Misschien is ontspanningscoaching dan wel iets voor jou. Rust in je lijf en rust in je hoofd staan tijdens de sessies centraal. We kennen allemaal het woord ontspannen, toch doen we het veel te weinig of weten zelfs niet meer hoe het moet.

Nieuwsgierig geworden? Kom ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen en maak gebruik van twee proeflessen voor tien euro of geef je op voor een intake + starterspakket voor de ontspanningscoaching. Kijk voor meer informatie op www.jajayoga.nl .

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!